start

vége

MOSFET egy elektronikus eszköz, hogy egy jó kapcsolási jellemzők, széles körben használt elektronikus kapcsoló áramkör van szüksége, mint például a kapcsolóüzemű tápegységek, motoros meghajtó, valamint egy világítási fényerő. Relék, minden nagyon ismerős egy másik modul kapcsolási jellemzők, hanem azért, mert a működési elv a relé általában mechanikus kapcsolat, majd a ki célokra, amelyek elkerülhetetlenül oda vezet, hogy egy nagyon rövid kapcsolási idők a jelen körülmények között, a relé helyzet nem működik, a más hangok, amikor a Baba kapcsolót, egyes esetekben több, bosszantó dolog.

Használja ezt a modult az Arduino elektronikus építőelemek 4 IRF540 MOSFET kapcsolók használata ugyanaz, de változik, ahogy az eredeti négy. Használja referencia Arduino 4-utas kapcsoló IRF540 MOSFET Modulok:

Azt tervezték, ez a négy-ahogy MOSFET kapcsoló rendelkeznek négy csoport az elektronikus kapcsolók használták, hogy ellenőrizzék a különböző áramköri modulok. Érintett MOSFET működik, az elektronikus építőelemek lehet, hogy ellenőrizzék a DC-kör, mint a DC LED képernyő, stb. nem alkalmas irányítja a VÁLTAKOZÓ áramú áramkörben. Szélsőséges körülmények között a MOSFET kapcsolóval szabályozhatja 100V / 33A DC-kör, de az ellenőrzés javasolt nem kevesebb, mint a minimális DC feszültség 9V.

A kör van kötve, az egyik végét a drót kissé ellenőrzött valami baj. Hogy ellenőrizzék a 12V-os LED lámpák, például

Először a pozitív (+) vagy negatív (-) között a csatlakoztatott hatalom;

Ezután csatlakoztassa a pozitív LED lámpák a modul csatlakoztatva, hogy a pozitív (+),

A LED lámpák a anód csatlakozik a kapcsoló 1 (S1);

Ha vannak más LED lámpák a szükséges ellenőrzést,

Ugyanaz a katód lámpa LED modul van csatlakoztatva, hogy a pozitív (+),

A LED lámpák a negatív elektróda viszont csatlakoztatva van a kapcsoló, 2 (S2), kapcsoló 3 (S3), a kapcsoló 4 (S4) a;

Kapcsolat ellenőrzése oldalon sokkal egyszerűbb,

Csak kell egy érzékelő kábel,

A megfelelő kontroll port Arduino érzékelő terjeszkedés testület csatlakozik, akkor az ellenőrzés a 12V-os LED lámpák által hozott Arduino.

Kísérlet, felvettünk két LED-es lámpák. Teszt kód a következőképpen : int s1Pin = 6; int s2Pin = 7; void setup() { pinMode(s1Pin, OUTPUT); pinMode(s2Pin, OUTPUT); } void loop() { int i; digitalWrite(s1Pin, MAGAS); digitalWrite(s2Pin, MAGAS); delay(500); digitalWrite(s1Pin, ALACSONY); digitalWrite(s2Pin, ALACSONY); delay(500); for (i = 0; i digitalWrite(s1Pin, MAGAS); delay(500); digitalWrite(s1Pin, ALACSONY); delay(500); } for (i = 0; i digitalWrite(s2Pin, MAGAS); delay(50); digitalWrite(s2Pin, ALACSONY); delay(50); } }

A csomag Tartalmazza: 1 x 1 1 Csatorna Útvonal MOSFET Gombot IRF540 + MOSFET Kapcsoló Modul az Arduino FELSŐ

Címkék: gomb kapcsoló modul, mosfet modul, Kapcsoló Modul, Olcsó gomb, kapcsoló modul, Magas Minőségű mosfet modul, Kína modul szolgáltatót váltani.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.02kg (0.04lb.)
Csomag Méret 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Alkalmazás IRF540
Működési hőmérséklet IRF540
Állapot ÚJ
Modell Száma IRF540
Feszültség IRF540
Típus IRF540
Disszipációs Teljesítmény IRF540
Csomag IRF540
Márka Név WAVGAT

Mondd el a véleményed

WAVGAT 1 Csatorna, 1 Útvonal MOSFET Gombot IRF540 + MOSFET Kapcsoló Modul az Arduino

További információk

Ár:Ft531

Kategória:Aktív Összetevők

SKU: g691

Vélemények: