Új AC220V 2CH RF Vezeték nélküli Távvezérlő Rendszer teleswitch 2 macska szeme ransmitter, 1 vevő, univerzális kapu távirányító A cég nem kapja meg a távirányító testület, amely alkalmas a lopásgátló riasztó, távirányító elektromos ajtók, Ablakok, jel ellenőrzés, ipari központ, az elektromos vezérlő áramkör az emelő eszközök, stb. Távirányító kapcsoló modul relé érintkező kimenet függetlenül, nagyon alkalmas a közvetlen irányítást mindenféle terhelés;Termékek elfogadja vezeték nélküli fix kód technológia, többirányú, noninterference kapcsoló. Távirányító kapcsoló áramkör összetevő anyagok vásárlók kontraszt

Üzemi Feszültség : 220V

Max. terhelési áram : 10A

Működési Frekvencia : 315MHZ/433MZH( Frekvencia testreszabható)

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt meghatározott , a munka együtt, mielőtt a hajó , így nem kell aggódnod, milyen gyakorisággal vannak . csak valaki, aki vesz a vevő, vagy adó egyedül ,biztos érdekel a frekvenciát, hogy megfeleljen .

Vevő érzékenység: : -105Db

Üzemi hőmérséklet : -10 C - +80 C

Kimeneti mód : csak Pillanatnyi.Váltás. Reteszelt Állítható a Jumper a Vevő .

Kód típusa :Tanulás kód

Átviteli távolság:20-100M

munka - /kimeneti mód

Jog/Pillanatnyi:

nyomja meg az egyik gombot dolgozik /A. lazítsa meg az ujját azonos gomb stop/LE . egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter )

Self -lock/Váltás:

nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A . nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE . (egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter)

inter-lock /Reteszelt : nyomja meg az egyik gombot dolgozik/A ,nyomja meg a másik gombot a stop/LE . ( egy csatornás kapcsoló( vevő )kell 2 gomb távirányító (transmitter )

Tanulási Módszer:

Nyomja meg a tanulási gombot, ez azt jelenti, hogy volt ez a tanulmány, amikor a jelzőfény villog . aztán nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy transmite jel . ez azt jelenti, hogy a tanulás sikeres, ha a jelző flash 2-szer, míg a fény kialszik .

Távirányító (transmitter)

Távirányító:

Működési Feszültség: DC12V

Üzemi Áram: 30MA

Működési Frekvencia: 315MHZ/433MHz

Frekvencia Távolság: 20-200 MÉTER

(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia ).

Megjegyzés: 433 mhz-es, valamint 315 mhz állnak rendelkezésre ,315mhz küld, ha nincs igény a frekvencia

A Csomag Tartalmazza:

1 x Vevő ( fedéllel )

2 x Jeladó ( akkumulátorral )

Címkék: univerzális kapu távirányító, kapu távirányító, Távirányító, Olcsó univerzális kapu távirányító, Magas Minőségű, kapu távirányító, Kína távirányító Szállítók.

Készülék Típus Készlet
Csomag Súlya 0.35kg (0.77lb.)
Csomag Méret 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
Modell Száma 200 V-2CH
Használat Univerzális
Csomag No
gyakorisága 315 / 433MHZ
csatorna 2
Márka Név SZÁZAD AOKE
Vezeték Nélküli Kommunikáció RF

Mondd el a véleményed

Új AC220V 2CH RF Vezeték nélküli Távvezérlő Rendszer teleswitch 2 macska szeme ransmitter, 1 vevő, univerzális kapu távirányító

További információk

Ár:Ft4 118

SKU: g35257

Vélemények: