Kedves barátaim:

Isten hozta nálunk,kérem, szánjon néhány percet, hogy nézd meg ezt a használati utasítást? köszönöm.

1. Annak érdekében, hogy válassza ki a megfelelő termékeket,tettünk óvatos kategóriában,ha több kérés, például: kell lökhárító,vagy anélkül, lökhárító, hagyhat üzenetet, amikor rendelés, persze, lépjen kapcsolatba velünk.

2. Ha kell hegesztő kábel csatlakozó, jobb, ha biztosítani paramper a kábelt, majd a specifikáció a csatlakozót. Ha ez a professzionális berendezés, kábel, kérjük, adja meg hegesztési meghatározása.

3.Jó ár, nagy mennyiségű, illetve testre szabhatjuk a kábel a vevő igényei szerint

4.kérjük küldött üzenetet, hogy mondja el nekünk, hogy milyen típusú mit akarsz, amikor parancsot!

Ha érdekel,pls, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, hogy további termékek 2414253717 (at) qq (dot) com köszi

5. minden ár fogyasztói ár, ha a hely érdekében, több, mint 10 darab, szeretnénk felajánlani 10% kedvezmény, bármilyen sorrendben, több, mint 20 darab, szeretnénk felajánlani 20% kedvezmény. Ha bármilyen ömlesztett érdekében, kérjük lépjen kapcsolatba a több kedvezmény

6.Nem számít, hogy mi az a mennyiség, mi szívesen küld az áru időben történő, valamint felajánlja a nyomon követési számot, hogy kövesse az áruk fel.

7.Kedves ügyfelet, ha a megbízás vége USD $300, megszervezzük expressz szállítás, áru érkezik 5nap. a parancs, az kevesebb, mint USD $300, megszervezzük Szingapúr csomag, áru érkezik arról, hogy 18 nap.

8.A csatlakozó eladtuk Nemzetközi márka kompatibilitási csatlakozó, kérjük, válassza ki a megfelelő rész száma alapján, hogy mire van szüksége. Minden rész száma meg kell, hogy erősítse meg, kérjük, lépjen kapcsolatba saler a specifikáció. Köszönöm a bizalmat

Címkék: csatlakozó dugó, Csatlakozó, csatlakozó pin, Olcsó csatlakozó dugó, Magas Minőségű csatlakozó, Kína csatlakozó pin Szállítók.

Csomag Súlya 0.003kg (0.01lb.)
Csomag Méret 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Készülék Típus Készlet
Márka Név SZJELEN
Modell Száma HR10A-10J-12S

Mondd el a véleményed

Hirose csatlakozó 12 tűs csatlakozó(női), HR10A-10J-12S, 12 csapok női Kamera hálózati kábel csatlakozó dugó

További információk

Ár:Ft2 016

SKU: g1169

Vélemények: